Özgür ALTUNCU-Taner YENER/İSTANBUL,()  Fatih'te sahte içkiden zehirlenen 40 yaşındaki Ufuk Çelik'in tedavisi Samatya'daki İstanbul Eğitim ve Araştırma Hastanesi Yoğun Bakım Servisi'nde devam ediyor. İşsiz olduğu öğrenilen Ufuk Çelik'in kanser hastası babası Nuri Çelik hastane bahçesinde oğlundan gelecek iyi bir haberi bekliyor. Oğlunun dün evde kusmaya başladığını anlatan acılı baba, " Sıcak suya banyoya girip çıkıyor, kusuyor. Ondan sonra hastaneye getirdik" dedi. Oğlunun sahte içkiyi nereden aldığını bilmediğini söyleyen Çelik, "Bu nedir ya ? Türk gençliği gidiyor ya. Benim evladım gidiyor. Bir tek evladım..." diye konuştu.
Hastanede babası tedavi gören bir kişi ise, "Babamın yanında yatan hasta da sahte içkiden zehirlenmiş. İçkiyi 5 TL'ye satın aldığını söylediler" diye konuştu.

YAŞLI KADIN GAZETECİLERDEN KAÇIRILDI
Bu arada 2 oğlu da sahte içkiden zehirlenen ve aynı hastanede tedavi altına alınan yaşlı bir kadın gazetecilere açıklama yapmak istedi. Ancak hastane polisi olduğunu söyleyen bir kişi tarafından yaşlı kadın zorla içeri alındı. Kamuoyunun sahte içki konusunda bilinçlenmesi, başkalarının da sahte içkiyi satın alıp zehirlenmesinin önüne geçilmesi için haber yapmak istediklerini söyleyen gazetecilerle hastane güvenliği arasında tartışma yaşandı.

(FOTOĞRAF)