27 Kasım Pazar günü Elazığspor'u konuk edecek olan Kırmızı Beyazlılar maçın hazırlıklarını Nuri Asan Tesisleri'nde yaptığı çalışmalarla sürdürdü. Teknik Direktör Osman Özköylü basın mensuplarına Elazığspor maçı ve devre arası yapılacak transfer çalışmalarıyla ilgili açıklamalarda bulundu.

ÖZKÖYLÜ: YÜREĞİMİZLE MAÇA ÇIKIP KAZANACAĞIZ
Elazığspor maçında oyuncularının yüreklerini ortaya koyarak mücadele edeceklerini belirten Özköylü şunları söyledi:

"Hem Elazığspor'un hem de bizim ligdeki konumumuza baktığımız zaman alt sıraları ilgilendiren bir karşılaşma olacak. İki ekipte son iki haftaya bakıldığında 4 puan toplamış. İnşallah pazar günü seyircimizde çok iyi bir destekle bizi ayakta tutarlar ve hep beraber güzel bir maç bitiririz. İyi mücadele ederek sahaya her şeyimizi koyarak maçı kendi lehimize çevirmek için gayret göstereceğiz.  İyi bir takımla oynayacağız. Alternatifli bir kadroya sahipler. Ama biz de yürekli oyuncularımızla aslanlar gibi mücadele ederek maçı kazanmak için çalışacağız. "

"GENÇLER MAÇLARIN STRESİNİ KALDIRAMIYOR"
Özköylü, Manisa maçında 1 oyuncu değişikliği yapmasıyla ilgili olarak, "Manisa maçında görüldü ki 10 kişi kaldığımız halde kulübede genç oyuncular olması sıkıntılı süreçte onları sahaya sürmekte risk yaratıyor. Hem o futbolculara hem de iyi giden maçta olabilecek en ufak hata maçı kendi aleyhimize çevirebilirdi. Bu zor maçlarda gençlerin ne verebileceklerini kestirmek çok zor. Genç oyuncular bu tür maçların streslerini kaldıramıyor" dedi.

"TECRÜBELİ OYUNCUYA İHTİYACIMIZ VAR"
Devre arası transferler hakkında konuşan Özköylü, "Tecrübesi ve kalitesi yüksek oyunculara ihtiyacımız var. Ben oynayan arkadaşlarımdan son derece memnunum. Her geçen gün daha iyi duruma geliyorlar. Daha da iyi olacaklar. Fakat devre arası kaç tane transfer olur bilemeyiz ama aramıza katılacak oyuncularla alternatifli bir kadro oluşturmak zorundayız. Görüyorsunuz ki Manisaspor maçında oyuncu dahi değiştiremedik" diye konuştu.

Haber: Ali BİROL