TRANSFER çalışmalarını sürdüren Trabzonspor, Dinamo Moskova’nın Kongolu stoperi Christopher Samba ve Kostarikalı kaleci Esteban Alvarado’yu Trabzon’a getirdi.
ÖZEL UÇAKLA GELDİ
Trabzonspor'da transfer hareketliliği tüm hızıyla sürüyor. Karadeniz ekibi, bu sabah 05.00'te Londra'dan kalkan özel uçakla son olarak Dinamo Moskova forması giyen Kongolu stoper Christopher Samba'yı kente getirdi. Yaklaşık 7 saat süren uçak yolculuğunun ardından öğle saatlerinde Genel Menajer Serhat Altıncı ile birlikte Trabzon’a gelen Samba, havalimanında "Beraber güzel şeyler yapacağımızı umuyorum. Buraya geldiğim için çok mutluyum” dedi. Serhat Altıncı ise, Samba ile prensip anlaşmasına vardıklarını ve son detayları görüşeceklerini söyledi. 2013’te yaklaşık 10 milyon euro bonservis bedeliyle Moskova ekibine transfer olan Samba'nın, alacaklarına karşılık bonservisini alacağı ve bordo mavililerin bu oyuncu için herhangi bir bonservis parası ödemeyeceği belirtildi. 31 yaşındaki 1.93 santimetre boyundaki Samba'nın Trabzonspor’la yıllık yaklaşık 2.5 milyon euroya anlaştığı ileri sürüldü.
KALECİ SAĞLIK KONTROLÜNDEN GEÇTİ
Trabzonspor'un Onur Recep Kıvrak'ın yedeği olarak düşündüğü Kostarikalı kaleci Esteban Alvarado ise dün gece geç saatlerde Trabzon’a geldi. Ülkesinde tatilde olan ve yaklaşık 2.5 gün süren yolculuğun ardından Trabzon’a gelen Alvarado’nun bu sabah sağlık kontrolünden geçirildiği belirtildi. Her konuda anlaşmaya varılan Kostarikalı oyuncu ile sözleşme imzalanması bekleniyor.

FOTOĞRAF