SİNOP (AA) - AK Parti Sinop İl Başkanlığı tarafından sevgi yürüyüşü düzenledi.

Fatih Caddesi Eski Garaj önünde başlayan yürüyüşe, AK Parti Milletvekili adayları Cengiz Tokmak ve Nazım Maviş, İl Başkanı Ali Çöpçü, AK Parti'li belediye başkanları, il ve ilçe parti temsilcileri ve teşkilat üyeleri, partililer ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Sevgi yürüyüşü Sakarya Caddesi, Atatürk Caddesi, Aşıklar Caddesi'nin ardından Atatürk Spor Salonu'nda son buldu.

AK Parti Sinop Milletvekili 1.sıra adayı Cengiz Tokmak, burada yaptığı konuşmada, "Son 2 günde tüm teşkilatlarımızla, halkımıza beraber, caddelerdeki esnaflarımızı, vatandaşlarımızı selamlayarak, onların da destekleriyle beraber yürüyerek Atatürk Spor Salonu'na kadar geldik. Birliğimizi, bütünlüğümüzü göstermek, teşkilatlarımızla halkımızın bütünleştiğini göstermek amacıyla güzel ve coşkulu bir yürüyüş gerçekleştirdik.Katılım sağlayan tüm teşkilatlarımıza ve halkımıza buradan teşekkür ediyorum" dedi.

AK Parti 2. sıra milletvekili adayı Nazım Maviş ise 7 Nisan'dan bugüne kadar 58 gündür sokaklarda, meydanlarda olduklarını söyledi.

 Maviş, "Bugün de sokaklarda, meydanlarda yaptığımız bir çalışmanın bir sonucu olarak Sinop'ta halkımızı sevgiyle selamladık. Çok büyük bir coşku, çok büyük bir ilgiyle karşı karşıya kaldık. Bu coşku, bu ilgi Sinop'ta AK Parti'nin pazar günü inşallah 2 - 0 yapacağını çok rahat gösteriyor" dedi.