Şişli Belediye Başkanı Hayri İnönü, hakkında çıkan iddialara ilişkin, “Bu asılsız iddialara karşı gerçek belge ve bilgilerle savcılığa başvurulacak olup, en kısa sürede gerçekler ortaya çıkacaktır” dedi.
Şişli Belediye Başkanı Hayri İnönü, basında hakkında yer alan iddialarla ilgili olarak açıklama yaptı. Başkan Hayri İnönü, yaptığı yazılı açıklamada şunları söyledi:
"Ülkemizin geleceğini yakından ilgilendiren genel seçimlere iki ay kala Cumhuriyet Halk Partisi, Şişli Belediyesi ve şahsımı yakından ilgilendiren yıpratıcı iddialarla karşı karşıya gelmiş bulunuyoruz. Bilindiği gibi, istifa ederek aramızdan ayrılan şirket yetkilisinin asılsız iddiaları basında yer almıştır. Bu asılsız iddialara karşı gerçek belge ve bilgilerle savcılığa başvurulacak olup, en kısa sürede gerçekler ortaya çıkacaktır. Özellikle genel seçimlere kadar geçireceğimiz bu hassas dönemde dün olduğu gibi yarın da gerek CHP’yi ve şahsımı, gerekse belediyemiz çalışanlarını töhmet altında bırakarak yıpratmaya çalışan bu tür asılsız iddialar olacaktır. Bu süreçte şeffaf ve sosyal belediyecilik anlayışımızdan taviz vermeden, çalışma arkadaşlarımla birlikte, her türlü spekülasyon ve komplo teorilerine hazırlıklı olarak, dayanışma ve işbirliği içinde hizmetlerimizi sürdüreceğiz.”