BURSASPOR yeni sezon hazırlıklarını Almanya'nın Marinfeld Kasabasında sürdürüyor.
Yeşil beyazlılar, kampın altıncı gününde saat 17.00’de Borussia Mönchengladbach ile oynayacakları maç öncesinde TSİ 11.00'de teknik direktör Ertuğrul Sağlam yönetiminde yaklaşık 1 saat süren bir antrenman yaptı. Isınma hareketleriyle başlayan antrenman el topu oyunu ile devam etti. Daha sonra 5’e 2 pas pres çalışması yapan yeşil beyazlılar, son bölümde ise kontrol pas çalışması ve seri çıkış çalışması yaptı.
Teknik direktör Sağlam, akşam üzeri oynanacak maç nedeniyle çalışmayı daha kısa kesti. Isınmanın ardından 5’e 2 ile başlayan çalışmada, yeşil beyazlı futbolcular üç gruba ayrılarak pas pres uygulaması yaptı.
Daha sonra yeşil beyazlı futbolcular antrenör Ömer Erdoğan tarafından çabukluk geliştirici bir program uyguladı. Açma germenin ardından antrenman sona erdi. Kaleciler ise antrenör Öztürk Tanrıbilir yönetiminde özel bir antrenman yaptı.
Dünkü antrenmanı Bursaspor Başkan vekili Mustafa Oran ve çok sayıda taraftar saha kenarından takip etti. Antrenman sonuna kadar bekleyen taraftarlarımız futbolcularımız ve teknik ekibimizle bol bol hatıra fotoğrafı çektirdi.

FOTOĞRAF