Sezon başlamadan Emenike'yi geçti

Uğur DEMİRKIRDI, İstanbul-

Fenerbahçe'nin yeni transferi Fernandao, hazırlık maçlarında attığı gollerle hem taraftarın güvenini kazandı hem de 2 sezon Fenerbahçe'de istenileni veremeyen ve taraftara saç-baş yolduran Emenike'nin lig boyunca attığı gol sayısından daha fazlasını hazırlık maçlarında atmayı başardı.

TERRANEO: GOL SAYISI İÇİN BAHİS YAPTIK

Geride kalan sezonda Bursaspor ile gol krallığı yaşayan ve attığı 22 golle dikkatleri çeken Fernandao Fenerbahçe'yi tercih etmişti.

İmza töreninde Fernandao için bahis yaptıklarını söyleyen Terraneo, Bursaspor'da attığı gollerden en az 2 tane daha fazla atması gerektiğini kaydetmişti.

Fernandao 22 golden daha fazlasını atmak istediğini söylerken, eksik kaldığı takdirde bahsi Terraneo kazanacak. Ancak gidişata göre golcü oyuncu, sportif direktörü ile girdiği bahsi kazanacağa benziyor.

BOŞ GEÇMİYOR

Şanlıurfaspor, Zob Ahan, Vitoria Guimaraes, Olympiakos ve Marsilya karşısında rakip ağları sarsarak Emmanuel Emenike'nin 2014-2015 sezonunda Süper Lig'de attığı gol sayısını (4) henüz sezon başlamadan 5 gole ulaşarak geçen Fernandao, isabetli bir transfer olduğunu gözler önüne serdi ve başta taraftarlar olarak tüm camiaya umut dağıttı.