PTT 1'inci Lig'de bu sezon 19 yıllık Süper Lig hasretine son vermek isteyen Karşıyaka, transferde üst üste ikinci şoku yaşadı. Bayramın son günü İzmir'e getirttiği Yunan golcü Papadopoulos'u, sözleşmede yer alan fesih süresiyle ilgili bir madde konusunda ikna edemeyerek elinden kaçıran yeşil kırmızılılar, ikinci darbeyi Gökhan Karadeniz'i ezeli rakibi Göztepe'ye kaptırarak yedi. Trabzonspor'dan kiralamak istediği Gökhan'ı İzmir'e davet eden Karşıyaka, devreye giren Göztepe'nin bu futbolcuyu 350 bin Euro bonservis bedeli ödeyip satın alması üzerine önemli bir silahı da elinden kaçırmanın üzüntüsünü yaşadı.
Bu arada Gökhan'ın gün içinde Göztepe ile görüşüp anlaşmasına rağmen, menajerinin akşam Karşıyaka ile masaya oturduğu ve saat 21.00'e kadar süren pazarlıktan sonra yöneticilerle el sıkıştığı öğrenildi. Menajerin tutumu yönetimin tepkisine yol açarken, olaya soğukkanlı yaklaşan Başkan Ali Erten, "Biz bu oyuncuyunun bonservisini almaya niyetlenmedik ve kiralama düşüncesiyle hareket ettik. Ancak kendisi bonservisini alarak Trabzonspor'dan ayrılmak istemiş. Bir futbolcu için Göztepe ile yarışa girmeyiz. Elimizde başka altarnatifler var. Transfer görüşmelerimiz sürüyor" diye konuştu.
BU FOTOĞRAF KRİZE YOL AÇTI
Yunan futbolcu Dimitris Papadopoulos Karşıyaka forması ile verdiği poz, Yunan medyasında haber oldu. Bayramın son günü İzmir'e gelerek yöneticilerle masaya oturan yıldız futbolcunun görüşme sonrası Karşıyaka formasıyla Atatürk'ün fotoğrafının yer aldığı Türk Bayrağı'nın önünde poz vermesinin, Yunanistan'daki tutucu ve milliyetçi çevrelerin tepkisine yol açtığı öğrenildi. Ülkenin önde gelen sitelerinden OnSports, "Kemal Papadopoulos" başlığıyla verdiği haberde "Dimitris Papadopoulos'u, Kemal Atatürk'ün önünde poz verirken gösteren fotoğraf, Yunanistan'da kızgınlığa neden oldu" ifadelerini kullandı.

FOTOĞRAF