SAMSUN HABER - Samsun'dan aileleriyle birlikte giden Samsunspor taraftarı ve taraftar grupları Şanlıurfa'da büyük bir sevgi seliyle karşılaştı. 

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci, Şanlıurfaspor 63 Fanatikler Taraftar grubu Başkanı Ali Çiçek ve Şanlıurfaspor taraftarı, Samsun'dan gelen yüzlerce Samsunsporluyu bağrına bastı. Samsun'dan gelen misafirlerini ilk önce kahvaltıda ağırlayan Şanlıurfalılar, ardından Şanlıurfa Kalesi ve Surlarında gezintiye çıkardı. Daha sonra Samsunspor taraftarları ayrılarak şehirde hem gezdi hem de maç saatini beklemeye başladı.

- Samsunspor taraftarları Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci'ye misafirperverliğinden dolayı adının yazılı olduğu forma hediye etti

EYYÜBİYE BELEDİYESİ'NDEN ÖZEL OTOBÜS
Şanlıurfa Eyyübiye Belediyesi Samsun'dan aileleriyle birlikte iki katlı otobüsle gelen taraftarların şehir içerisinde rahat seyahat etmeleri adına belediyeye ait otobüsü tahsis etti. Ayrıca Samsunspor taraftarlarını maçtan sonra akşam düzenlenecek olan sıra gecesine davet etti. Samsunsporlu taraftarlar ise Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci'ye teşekkür ederek, Samsunspor ve Şanlıurfaspor'un bir arada olduğu forma hediye edildi.

'TARAFTAR HAYRAN KALDI!..'
Şanlıurfaspor taraftarının ve halkının misafirperverliği karşısında hayran kalan Samsunspor taraftarları, "O kadar deplasmanlara gittik, Şanlıurfa şehri kadar misafirperver halk ve taraftar görmedik. Bize karşı çok sıcaklar, çok memnunuz. Allah hepsinden razı olsun. Geldiğimiz andan itibaren bizimle ilgilenen başta Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi'ye, Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci'ye ve tüm Şanlıurfaspor taraftarına teşekkür ederiz. Bu dostluk bir ömür boyu sürsün istiyoruz" diye konuştu.

- Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi Samsunspor taraftarlarıyla birlikte sohbet etti.

Haber: Ali BİROL