CHP Aydın Milletvekili Bülent Tezcan ile AK Parti Aydın Milletvekili Semiha Öyüş arasında başlayan karşılıklı atışmalara CHP Efeler İlçe Başkanı Bayram İnci de katıldı. AK Parti Aydın Milletvekili Semiha Öyüş’ün açıklamaları ve cevaplaması için CHP Aydın Milletvekili ve Genel Başkan Yardımcısı Bülent Tezcan’a hitaben sorduğu soruların ardından CHP Efeler İlçe Başkanı Bayram İnci açıklama yaptı
AK Parti Aydın Milletvekili Semiha Öyüş’ü Büyükşehir Belediye başkanı Özlem Çerçioğlu üzerinden prim yapmakla suçlayan CHP Efeler İlçe Başkanı Bayram İnci, “Genel seçimler yaklaşınca AK Parti Milletvekili Semiha Öyüş işin kolayına kaçıp Büyükşehir Belediye Başkanımız Özlem Çerçioğlu üzerinden prim yapmaya çalışmaktadır. Büyükşehir Belediye Başkanımız Özlem Çerçioğlu, Aydın Halkına söz verdiği projelerin büyük çoğunu gerçekleştirmiştir. Eksik kalan projeleri de AK Parti’li Belediye Meclis üyelerinin engelemesiyle gerçekleştirememiştir. Aydın halkı kendisinin Belediye Başkanlığından ve icraatlarından memnun ki 2014 yerel seçimlerinde AK Parti adayından yüzbine yakın oy fazla almıştır. Şimdi gözlerini Aydın Büyükşehir Belediyemizin AK Parti iktidarının mağdur ettiği yoksul ailelere yaptığı, gıda ve yakacak yardımına dikmişlerdir” dedi.
Semiha Öyüş’ün CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Aydın Milletvekili Bülent Tezcan’a sorularına soruyla karşılık veren İnci, “AK Parti Milletvekili Semiha Öyüş Milletvekilliği döneminde Aydın halkı için ne gibi çalışmalar yapmıştır? Ne üretmiştir? Bunu Aydın halkı ile paylaşmasını istiyorum. Sayın Öyüş, ülkede kentsel dönüşüm projesi kapsamında kimler mağdur edildi? Kimler nemalandı? bunlara baksın. AK Partili Belediyelerinin yeşil alanları rantsal dönüşüme nasıl çevirmeye çalıştığına baksın. Büyükşehir Belediye Başkanımız Özlem Çerçioğlu sosyal demokrat belediyecilik anlayışı çerçevesinde fakir fukaranın yanında olmaya, Aydın halkına hizmete devam edecektir” ifadelerine yer verdi.