Efeler Belediye Başkanı M. Mesut Özakcan katıldığı bir kermeste kendisine tesbih hediye etmek isteyen bayana, “El emeği çok değerlidir, karşılığı teşekkürle ödenmez” diyerek emeğinin karşılığını ödedi.
Efeler Belediye Başkanı M. Mesut Özakcan, geçtiğimiz günlerde Efeler Manolya Parkı’nda bayanların düzenlediği bir kermese katıldı. Uzun süre eşi Gülay Özakcan ile birlikte kermesi gezen Özakcan, alış veriş yapmayı da ihmal etmedi. Başkan Özakcan kermesteki stantları gezdiği sırada, kermeste takı standı bulunan Zübeyde Savran’a hayırlı işler diledi. Savran elindeki tesbihleri göstererek Özakcan’a içerisinden beğendiğini seçmesini ve kendisine seçeceği tesbihi Babalar Günü hediyesi olarak vereceğini söyledi. Tesbihleri kendisinin yaptığını ifade eden Savran, “Babalar günü yaklaşıyor. Siz de iki çocuk babasısınız. Bende sizi çok seviyor, babam yerine koyuyorum. Fotoğraflarınızın bazılarında elinizde ya da masanızda tesbih olduğunu gördüm. Size kendi yaptığım tesbihlerden hediye etmek istiyorum” dedi.
Tesbihlerin içerisinden kırmızı mercan taşından yapılan tesbihi beğenen Özakcan, ince düşüncesinden dolayı Savran’a teşekkür etti. Özakcan,“El emeği çok değerlidir, karşılığı teşekkürle ödenmez” diyerek el emeğinin karşılığını ödedi.