Gaziantep Büyükşehir Belediyesi’nin ilçelerde yaptığı hizmetler yöre halkını sevindiriyor. İlçenin altyapısından üst yapısına, içme suyundan itfaiye binasına tüm eksikliklerinin yapan Büyükşehir Belediyesi, vatandaşlardan da olumlu tepkiler alıyor.
İslahiye’de Kent Meydan’ı, itfaiye binası, GASKİ binası, park çalışmalarını tamamlayan Büyükşehir Belediyesi, yol ve kanalizasyon çalışmalarını ise sürdürüyor. İlçe merkezinin yanı sıra ilçeye bağlı köylerde de yol ve kanalizasyon çalışmalarını devam ettiren Büyükşehir ekipleri, sosyal tesisleri de tamamladı.
32 KM SATHİ KAPLAMA YAPILDI
Yol ve asfalt çalışmaları kapsamında İslahiye ve köylerinde çalışmalarını sürdüren Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı ekipleri, 12 köyde sathi kaplama çalışması yaptı. 37 köy ve mahallede 10 bin 800 ton asfalt yamaması gerçekleştiren ekipler, 19 bin 750 metre kare alana ise kilit taşı yaptı.
Sıdıka Tayyar Cami çevre düzenlemesi, İbrahim Baba Türbesi çevre düzenlemesi, çadır kent içi çevre düzenlemesi de yapan ekipler, buralarda yol tesviyesi, kilittaşı döşemesi, duvar örmesi, çim ve ağaç dikimi, yol çalışması, çocuk oyun grupları, spor alanları, altyapı çalışması gibi birçok hizmetleri gerçekleştirdi.