Tolga YILDIRIM/ANTALYA, () - AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mevlüt Çavuşoğlu'nun Antalyaspor Kulübü'nü ziyaretinde Kamerunlu golcü Samuel Eto'o, baklava ikramını geri çevirdi. Çavuşoğlu'nun, "Türkiye'de kilo aldın mı" sorusuna Eto'o, "3 haftada 3 kilo verdim" dedi.
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mevlüt Çavuşoğlu, Antalyaspor Kulübü'nü ziyaret etti. Antalyaspor Kulübü Başkanı Gültekin Gencer ve yönetim kurulu üyeleriyle bir araya gelen Çavuşoğlu, Hasan Subaşı Tesisleri'ni gezdi. Çavuşoğlu, daha sonra antrenör Yusuf Şimşek, Kamerunlu golcü Samuel Eto'o ve diğer futbolcularla görüştü. Ziyarette Çavuşoğlu'nun getirdiği baklava, futbolculara ikram edildi.
Baklava ikramını geri çeviren Eto'o, yanında oturan Emrah'ın göbeğini göstererek, yememesini söyledi. Çavuşoğlu'nun Kamerunlu golcüye, "Türkiye'ye geldikten sonra kilo aldın mı" sorusuna Eto'o, "3 haftada 3 kilo verdim" diye cevap verdi. Çavuşoğlu, daha sonra beraberindekilerle Antalyaspor'un yeni stadını gezdi. Stadın görünümünü beğendiğini dile getiren Mevlüt Çavuşoğlu, daha sonra yeni statta penaltı atışı yaptı. Çavuşoğlu, kaleye geçen Antalyaspor Kulübü Başkanı Gencer'e yaptığı atışlardan 2'sini gole çevirdi. Çavuoğlu daha sonra Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Burhanettin Hacıcaferoğlu'na da penaltı atışı yaptı.
Stadı inceleyen Çavuşoğlu, yedek kulübesi önündeki beton basamakların kaplanmasını talep etti. Beton merdivenlerin futbolcuların kramponlarla kaymalarına ve sakatlanmalarına yol açabileceğini anlatan Çavuşoğlu, GHSİM İl Müdürü Hacıcaferoğlu'na bu bölümün kaplanması talimatını verdi. Çavuşoğlu, gerektirse yapım ücretini kendisini karşılayacağını söyledi. Antalya'nın dünya markası bir kent olduğunu vurgulayan Çavuşoğlu, stadının da bu özellikte olması gerektiğini kaydetti.

FOTOĞRAFLI