Antalya Belek’te kamp yapan yüzlerce takımın antrenman programları kötü hava koşulları nedeniyle sekteye uğradı. Belek’te denizin dalga boyu ise 2 metreyi aştı.
Antalya’nın Serik ilçesi Belek Beldesi’nde konaklayan ve kamp hazırlıklarını sürdüren yüzlerce futbol takımı, kötü hava koşulları nedeniyle bugünkü antrenman programlarını ertelemek zorunda kaldı.
Antalya’da kötü hava koşulları dün geceden itibaren etkili olmaya başladı. Fırtına ile birlikte yağan sağanak yağış, Belek Beldesi’nde kamp yapan yüzlerce Türk ve yabancı takımların antrenmanlarını iptal etmesine sebep oldu. Denizde dalga boyunun 2 metreyi aştığı Belek’te, fırtına sebebiyle takımların antrenmanlarını gerçekleştirdiği sahalar futbol oynamaya müsait olmadığı için birçok takımın bugünkü antrenmanları iptal edildi. Yüzlerce takımın kamp yaptığı Belek ilçesinde sahalar tamamen suyla kaplı olmasa da, şiddetli fırtınanın antrenman çalışmalarına engel teşkil edecek olmasından dolayı takımlar çalışmalarını salonlarda gerçekleştirdi.
Belek Beldesi’nde takımların antrenman yapmak için kullanacağı yolların bir bölümünün de tamamen sel suları ile kaplı olduğu görülürken, bu yollardaki bazı ağaçlar ise sular altında kaldı.