SAMSUN (AA) - Havza Belediyesi tarafından Değirmenüstü Mahallesi'nde yapılan yol çalışmalarının tamamlanması ile mahalle sakinleri adına bir heyet Havza Belediye Başkanı Murat İkiz’i makamında ziyaret etti.

Mahalle sakinleri adına Havza Vergi Dairesi Müdürü Harun Kara, Mal Müdürü Ergin Evcen, Mal Müdür Yardımcısı Talat Albayrak ve Esnaf Hüseyin Özdemir’den oluşan heyet Havza Belediye Başkanı Murat İkiz’e çiçek takdim ederek teşekkür etti.

Albayrak, "Mahalle sakinlerimiz adına Sayın Başkanımıza teşekkür ederiz. Kar ve yağışlar başlamadan yol çalışmaları tamamlandı ve mahallemiz güzel bir görünüme kavuştu" dedi.

Havza Belediye Başkanı Murat İkiz ise ziyaretten ötürü duyduğu memnuniyeti dile getirerek, "Biz görevimizi yapıyoruz. Bazı mahallelerimizde altyapı ve doğalgaz çalışmaları nedeniyle yollarımız bozuldu veya yapamadık. Şimdi çalışmaların bittiği her notada yol çalışmalarına başlandı ve sırası ile bozulan yollarımız ve yeni yerleşim olan bölgelerimizde yol çalışmalarımıza başladık" dedi.