Soma Huzurlu Yaşamı ve Asayişi Destekleme Derneği Soma İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne iki yeni araç bağışı daha yaptı. Biri trafikte diğeri de personel sevki hizmetlerinde kullanılacak araçlar için tören gerçekleştirildi.
Cengiz Topel Meydanı’ndaki törene Soma Kaymakamı Mehmet Bahattin Atçı, Belediye Başkanı Hasan Ergene, İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı İbrahim Kılınç, İlçe Emniyet Müdürü Nebi Özerdem, ELİ Müessesesi Müdürü Hakkı Duran, Huzurlu Yaşamı ve Asayişi Destekleme Derneği Başkanı Remzi Orhan, İlçe Müftüsü Mehmet Karatuğ ve emniyet personeli katıldı.
Toplam değeri yaklaşık 115 bin lira olan araçların kazandırılmasında Ege Linyitleri İşletmesi Müessesesi’nin destekleri olduğunu kaydeden Soma Kaymakamı Mehmet Bahattin Atçı, daha huzurlu bir Soma için hizmet eden emniyete kazandıran bu araçlar için desteği olanlara teşekkür etti.
22 YILDA 23 ARAÇ BAĞIŞI YAPILDI
Soma Huzurlu Yaşamı ve Asayişi Destekleme Derneği Başkanı olarak 22 yıldır görev yapan Remzi Orhan, görev süresi boyunca Soma emniyetine toplamda 23 araç kazandırarak çok önemli katkı sağlamış oldu. Program sonunda araçların kazandırılmasında emekleri olanlara teşekkür şilti takdim edildi.