SPOR Toto 2'nci Lig Kırmızı Grup'ta 2 puanla son sırada yer alan Bucaspor'da teknik direktör Tolga Doğantez'le futbolcular arasında yaşanan gerilim, "şimdilik" kaydıyla askıya alınırken gözler, pazar günü deplasmanda oynanacak Aydınspor 1923 maçına çevrildi.
Karşılaşmayı kazanıp yeni bir sayfa açmak istediklerini söyleyen Tolga Doğantez, "Yaklaşık 10 gündür kulüpte tatsız olaylar yaşanıyor. Her şeye rağmen Aydınspor 1923 randevusuna iyi hazırlandık. Ankara'daki terör saldırıları nedeniyle geçen haftaki Ankaragücü müsabakası ertelendi. Buna rağmen hazırlıklımızı maç temposunda sürdürdük" dedi. 

Tolga Doğantez, takımdan ayrı calışan Emre, Yasin, Burakcan, Erkan, Mehmet, Civar, Tahacan, Batuhan, Burak Aydın ve Melih'in idman eksikliği bulunduğunu belirtti, "Bu futbolcularımız takımla doğru düzgün idman yapamadı. Aydın'da daha hazır olan oyuncular sahadaki yerini alacak" diye konuştu.
Aydınspor 1923'ün durumunu da değerlendiren Tolga Doğantez, "Rakibimiz son 2 maçını kazanarak üst sıralara doğru çıkışa geçti. Sahalarında da taraftar desteğini en iyi şekilde kullanıyorlar. Ama bizim de kredimiz kalmadı. Galip gelelerek kötü gidişe nokta koymak istiyoruz" ifadesini kullandı.