DAĞLICA şehit sayısı merak edilirken saldırıyla ilgili hiç bilinmeyenler ortaya çıktı. Dağlıca saldırısının olduğu yere ulaşmak için timler tırnaklarıyla kaza kaza ilerliyor.

Güvenlik Politika uzmanı Mete Yarar'dan bu konuda hiç bilinmeyen detaylar geldi.

Yarar'ın verdiği bilgilere göre şu anda Dağlıca'daki saldırı alanına ulaşmak için TSK timleri tırnaklarıyla kaza kaza yol alıyor. Dağlıca'daki hava şartlarının çok kötü olduğu, TSK timlerinin bir yandan çatıştığı bir yandan da patlayıcıları temizlemeye çalıştığı öğrenildi.

Dağlıca'da neler yaşandığına dair hiç bilinmeyen detaylar veren Mete Yarar "Söylenen saatler doğru. İlk olay 15.30 diğeri 17.30 da gerçekleşiyor. İrtibatın kesik olduğu askerlerimizin sayısı kobra ve kirpi araç içi kapasitesi kadar. Olay yerine ulaşılıncaya kadar rakam verilmemesi çok normal" dedi.

İşte Mete Yarar'ın twitter hesabından Dağlıca saldırısıyla ilgili aktardığı özel bilgiler;

1. Öncelikle bölgede hala hava durumu olumsuz . Yoğun bir sis var . Görüş mesafesi bir kaç metreye düşmüş durumda 2. Timler iki bölgeden tırnaklarıyla kaza kaza olay yerine ulaşmaya çalışıyorlar .

3. Asfaltın altı dahil her yerde EYP var . Bir yandan patlayıcıları imha etmeye çalışıyorlar . ateş altında teröristlerle çatışıyorlar 4. Kobra aracı Kamışlı karakolundan görev yerine gitmiş . Kirpi aracı ise Dağlıca Üs Bölgesi'nden 5. Söylenen saatler doğru . Ilk olay 15.30 diğeri 17.30 da gerçekleşiyor .

6. Irtibatın kesik olduğu askerlerimizin sayısı kobra ve kirpi araç içi kapasitesi kadar .

7. Olay yerine ulaşılıncaya kadar rakam verilmemesi çok normal .

8. Olay yerinde ve bölgede ağır silahlarla mevzilenmiş kalabalık bir grup var bir kısmının dağ kadrosundan Diğerlerini şehir Yapılanması

9. Bölgeye nasıl gelindiği bu tablo ile ortaya çıkıyor . Ağır silahlar Sağdan Aşağıya inmiyor . Aşağıdan yukarı çıKıyor.