Cafe ve Restaurantlar Birliği Yönetim Kurulu, Melikgazi Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç‘ı makamında ziyaret ederek son yıllarda bu tür meslek icra eden yerlerinde büyük bir artış olduğunu bunun ile ilgili yapılanmalar hakkında bilgi verdiler.
Destek olduğunuz için teşekkür ediyoruz
Cafe ve Restaurantlar Birliği Yönetim Kurulu Mehmet Düzenli “Melikgazi Belediyesi gerçekleştirmiş olduğu çalışma ve yatırımlar ile örnek ve referans belediye unvanını almakla son derece hakkıdır. Sivas Caddesi üzerinde yer alan balık satıcılara ait arka sokakta gerçekleştirmiş olduğu çalışma ile Kayserimize sanki bir kıyı kenti gibi balıkçılar caddesi kazandırmıştır. Yine ilçe sınırları içerisinde son yıllarda büyük bir talep olan cafe ve restaurantlar ile ilgili çalışmaları yine beğenilmekte ve Melikgazi’ye ayrı misyon kazandırmaktadır” dedi.
Kayseri bir ticaret ve esnaf merkezi
Kayseri bir ticaret ve esnaf merkezi ve İpek Yolunun üzerinde Anadolu’nun tam ortasında bir şehir olduğunu hatırlatan Başkan Dr. Memduh Büyükkılıç, belediyeler olarak bu ticaret ve esnaf erbabına destek olmak, önlerini açmak ve yatırımlarına imkan sağlamak zorunda olduklarını söyledi.
Gelişen ve büyüyen bir toplum olarak bir takım yeni ihtiyaç
Başkan Dr. Memduh Büyükkılıç, her geçen gün planlı bir şekilde büyüyen Melikgazi İlçesinde gelişen ve büyüyen bir toplum olarak bir takım yeni ihtiyaç ve hizmet birimlerinin ortaya çıktığını kaydetti.
her öğün yemek ihtiyacı sunun yeni yerleri toplumun benimsediğini
Şehrin muhtelif yerlerinde cafe ve Restaurant olarak açılan ve sabah kahvaltısı dahil her öğün yemek ihtiyacı sunun yeni yerleri toplumun benimsediğini ifade eden Başkan Dr. Memduh Büyükkılıç, ticaretin ve esnafın geliştirilmesi ve iş hacimlerinin artırılması için her türlü hizmet ve yatırımların yerine getirileceğini sözlerine ekledi.