ESKİŞEHİRSPOR teknik direktörü Michael Skibbe, bu hafta kendi sahalarında saat 19.30'da oynayacakları Medicana Sivasspor maçında 3 puanı hedeflediklerini söyledi.
Michael Skibbe, açıklamasına geçen hafta Fenerbahçe karşısında şansız bir yenilgi aldıklarını söyleyerek başladı. Skibbe, şöyle devam etti:
"MAÇI 2 DAKİKADA KAYBETTİK"
"Fenerbahçe maçı, tekrar diyorum çok üzücü oldu. Maçı, 2 dakika içinde kaybettik. 45'inci dakika ve uzatmada yediğimiz 2 gol, çok üzücü. Müsabakada 10 kişi kaldığımıza rağmen düşünüyorum ki iyi mücadele verdik. Ama bunu da kabul etmek gerekiyor, kabul etmek zorundayız ki Fenerbahçe bu sene ofansif anlamda çok çok iyi bir takım kurmuş."
Pazar akşamı saat 19.00'da sahalarında oynayacakları Medicana Sivasspor'un da iyi bir takım olduğunu, ancak 3 puanı alan taraf olmak istediklerini vurgulayan Skibbe, sözlerini şöyle sürdürdü:
"Hedef tabii ki 3 puan. Kaç seneden biliyoruz ki Sivasspor'un defansının çok iyi, ileriye yönelik hızlı ve iyi futbolcularının olduğunu da biliyoruz. Ama biz kendi gücümüzü de biliyoruz. Onun için öne doğru baskılı oynayıp Sivasspor'a karşı 3 puan almak istiyoruz."
Eskişehirspor'da geçen hafta Fenerbahçe maçında kırmızı kart gören Causic ile sakatlığı süren Kamil Ahmet, Medicana Sivasspr karşılaşmasında forma giyemeyecek.

FOTOĞRAFLI