ORDU (AA) - Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, Kadınlar Basketbol Süper Ligi'nde 2015-2016 sezonunun ilk maçında yarın Galatasaray'ı konuk edecek Orduspor'a, maçı kazanması durumunda 50 bin avro prim sözü verdi.

Orduspor Kadın Basketbol Takımı ve teknik heyetiyle, kulüp başkanı Yaşar Pamuk ve yönetim kurulu üyeleri, Yılmaz'ı makamında ziyaret etti. 

Kulüp başkanı Pamuk'un maça davet ettiği Yılmaz, ligdeki Galatasaray ve Beşiktaş maçları için prim sözü vererek, "Yarın Orduspor'un rakibi Galatasaray. Orduspor'un bu maçı kazanması durumunda 50 bin avro prim sözü veriyoruz. Ayrıca ligde Beşiktaş maçını kazanmaları durumunda ise 30 bin lira prim vereceğiz. Orduspor'a ve kadın basketbol takımına bundan önce olduğu gibi, bundan sonra da desteklerimiz sürecek" diye konuştu. 

Takım kaptanı Gülşah Akkaya, Yılmaz'a isminin yazılı olduğu Orduspor forması hediye etti.

Orduspor Başantrenörü Levent Deringöl, Galatasaray maçını kazanmak için sahaya çıkacaklarını kaydederek, "İlk maçımız ve bu maçı önemsiyoruz. Rakibimizin gücü ortada. Orduspor'un da gücü ortada ama biz iyi bir takım kurduğumuza inanıyoruz. Sahaya çıkıp en iyi oyunumuzu ortaya koyarak karşılaşmayı kazanmaya çalışacağız. İnşallah yarın gülen taraf Orduspor olur" ifadelerini kullandı.