GİRESUN (AA) - Yeşilgiresun Belediyespor Kulübü Başkan Yardımcısı Sertaç Güneş, Basketbol Süper Ligi'nde 2015-2016 sezonunun ilk maçında Uşak Sportif'i yenerek, iyi bir başlangıç yapmak istediklerini söyledi. 

Güneş, AA muhabirine yaptığı açıklamada, iyi bir hazırlık dönemi geçirdiklerini belirterek, "Sezon hazırlıklarımıza 10 Ağustos'ta Giresun'dan start vermiştik. Yaklaşık 2 aydır da sezon hazırlıklarımızı sürdürüyoruz. İyi bir hazırlık dönemi geçirdik. Güçlü ve kaliteli oyunculardan oluşan kadromuz var. Her şey iyi gidiyor. Şu anda her şeyiyle sezona hazır durumdayız'' diye konuştu.

Bu ligde ilk kez mücadele edeceklerini anımsatan Güneş, şunları kaydetti:

"Son derece heyecanlıyız. İlk maçımızı oynayacağımız saati sabırsızlıkla bekliyoruz. Her takım gibi biz de ligde iddialıyız. Önümüzdeki sezon önemli işlere imza atma hedefindeyiz. İlk sınavımızı da Uşak Sportif karşısında vereceğiz. Deplasmanda oynayacağımız sezonun ilk maçını kazanma hedefindeyiz. Uşak Sportif karşılaşmasını kazanarak sezona iyi bir başlangıç yapmak istiyoruz."

Uşak Sportif-Yeşilgiresun Belediyespor mücadelesi 11 Ekim Pazar günü Uşak Üniversitesi Spor Salonu'nda saat 16.00'da başlayacak.