Aliağa Belediyesi Fen İşleri, Temizlik İşleri ve Park Bahçeler Müdürlüğü’ne bağlı ‘Toplam Çözüm Ekipleri’, ilçeye bağlı Hacı Ömerli Mahallesi’nde tespit edilen sorunları çözüme kavuşturmak için çalışmalara başladı.
Çalışmaları yerinde incelemek üzere Hacı Ömerli Mahallesi’ne giden Aliağa Belediye Başkanı Serkan Acar, mahalle sakinlerinin bir sürprizi ile karşılaştı. Başkan Acar’ı mahalle girişinde davul ve zurna ile karşılayan Hacı Ömerli sakinleri, yapılan çalışmalardan dolayı Acar’a teşekkür etti. Başkan Acar ile birlikte Aliağa Belediyesi ekiplerine kahvaltı ikramında bulunan mahalle sakinleri, Hacı Ömerli Mahallesi’nin çehresini değiştirecek çalışmalar hakkında Başkan Acar’dan bilgi aldı ve önerilerini paylaştı.
ACAR: “HACI ÖMERLİ HAK ETTİĞİ GÖRÜNÜME KAVUŞACAKTIR”
İlçe genelinde sürdürülen çalışmaları belirlenen program dâhilinde ve etap etap olmak üzere yürüttüklerini anlatan Başkan Acar, “Bugüne kadar birçok mahallemize hizmet götürdük, muhtarlarımız ile birlikte tespit ettiğimiz sorunları çözüme ulaştırdık, bugün de Hacı Ömerli Mahallemiz için ‘Bismillah’ diyerek kolları sıvadık. Toplam Çözüm Ekiplerimiz burada gereken çalışmaları söz verdiğimiz süre içerisinde tamamlayacak ve bu güzide mahallemiz hak ettiği görünüme kavuşacaktır” dedi.
Hacı Ömerli Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği’ni de önemsediklerini belirterek, dernek üyelerini kutlayan Başkan Acar, “Sizleri tebrik ediyorum, derneğinizin Hacı Ömerli’nin tanıtımına ve kalkınmasına büyük katkı sağlayacağına inanıyorum. Çünkü burası Aliağa’nın en güzel, en değerli yerlerinden birisidir. Ayrıca bilindiği üzere şu anda ‘Çanakkale Yüz Yıllık Mühür’ isimli dizi de Hacı Ömerli’de çekiliyor. Dizinin Hacı Ömerli’nin tanıtımına sağladığı katkının da büyük olacağına inanıyorum” diye konuştu.
DÜNDAR: “HACI ÖMERLİ BAMBAŞKA BİR GÖRÜNÜME KAVUŞACAK”
Gazetecilere yaptığı açıklamada Aliağa Belediyesi Toplam Çözüm Ekipleri’nin 30 günlük çalışma programı sayesinde Hacı Ömerli’nin bambaşka bir görünüme kavuşacağını ifade eden Hacı Ömerli Mahalle Muhtarı Ali Dündar da, “15 Haziran itibari ile Belediye Başkanımız Sayın Serkan Acar ve ekibi mahallemizde düzenli bir çalışma içerisine girdi. Yapılan çalışmalar sonucunda mahallemizdeki eksikler tamamlanacak. Mahallemiz güzel bir görünüme kavuşacak. Bundan da tüm vatandaşlarımızın memnun kalacağını düşünüyorum” diyerek, Aliağa Belediye Başkanı Serkan Acar başta olmak üzere çalışmalarda emeği geçen herkese Hacı Ömerli sakinleri adına teşekkür etti.