MHP Samsun Milletvekili Aday Adayı Abdullah Karapıçak, "6-7 benzemezin bu ülkeye verebileceği kaosun, hizmeti engellemenin dışında bu millete vereceği hiçbir şey yok" diyerek Millet İttifakı'na yüklendi.  

DURUMLARI VAHİM 

Karapıçak, Samsun'un uydudan yayın yapan tek televizyonu Kanal S ekranlarında gazeteci Said Çetintaş'ın sunduğu Seçim Vitrini programının konuğu oldu. 6'lı masaya eleştirilerde bulunan Karapıçak, "6'lı masa değil 7'li masa. Daha adayını tespit edememiş.
Çalışan, üreten Türkiye Cumhuriyeti devletini ileri götüren bir Cumhur İttifak'ı var. Karşısında da 'bunlar gitsin de yerine kim helirse gelsin' diyen, rantı paylaşan bir ittifak var. Projeleri güçlendirilmiş parlementer sistem. Bu projeyi biz rafa koyduk. Biz bu projeden Türkiye'nin ileri gidişini göremedik. Sistem hızlı hareket etmeye, ilerlemeye başladı. 6'lı masanın durumu vahim. Vehametini kendileri de biliyorlar. Sahte gülücüklerle o masada oturuyorlar. O gülücüklerin altında inlemeler, yakınmalar, ağlamalar var" dedi.

ERDOĞAN'IN RAKİBİ YOK

6-7 benzemezin bu ülkeye verebileceği kaosun, hizmeti engellemenin dışında bu millete vereceği hiçbir şey yok" ifadelerini kullanan Karapıçak, "Bu seçim yüzyılın seçimi olacak. Kıldan ince, kılıçtan keskin bir seçim var önümüzde. Bu seçimi açık ara farkla Türkiye Cumhuriyeti Devleti bir 5 yıllığına geçerse, bu zamana kadar yapılanlar katlanarak çok hızlı bir şekilde gelişiminin en az yüzde 70'ini tamamlayacak. Ben Türkiye'de Recep Tayyip Erdoğan'ın rakibinin olmadığını düşünüyorum. Bu seçimde Recep Tayyip Erdoğan'ın yüzde 52'nin üzerine çıkacağına inanıyorum. İnsanlar diğerlerinin gerçek yüzünü gördü" diye konuştu. 

ANLAYIŞIN DEĞİŞMESİ LAZIM 

Samsun'da sürekli sahada olduğunu ve vatandaşı dinlediğini kaydeden Karapıçak sözlerini şu şekilde sürdürdü: "Samsun'un en uzak ilçesi Vezirköprü'ye 24 kez gittim. En uzak mahallelerine gittik. Muhtarlarımızın hepsine ulaştık. Sorunlarını dinledik ve ilgili kurumlarla iletişime geçtik. Sadece Vezirköprü değil, tüm ilçeler için aynı şey geçerli. Bugüne kadar benimle görüşemediğini söyleyen kimse olmamıştır. Türkiye'deki siyaset anlayışının değişmesi lazım. Sen vekilsin, gelen vatandaş asil. Halka açık olmak lazım. Halktan kaçmamak lazım. Ben seçim zamanı değil, her zaman sahadayım. 24 saat esasına göre siyaset yapıyorum. Ben gidip ofise oturup seçimin gelmesini beklemiyorum. Vatandaşın içinde olmak gerekiyor. Vatandaş 'Samsun'da oturmayan, dışarıdan gelecek insana ihtiyacımız yok' diyor. Halkımız 'bizim içimizden çıkmış sorunlarımızla ilgilenecek adaylar istiyoruz' diyorlar. Cumhur İttifakı olarak Samsun'da 7 milletvekili çıkamayı hedefliyoruz."

Haber Kaynak: Merve İLHAN

SAMSUN HABER İLE İLGİLİ İÇERİKLERE GÖZ ATIN.