İlker AKTAŞ/SAMSUN, () - SAMSUNSPOR Sportif Direktörü Coşkun Zeren, transfer çalışmalarının tüm hızıyla sürdüğünü belirterek, "Hoca konusu birkaç güne netleşecek. Yapılacak transferler de ilk etap kampında tamamen şekillenecek" dedi.
PTT 1'inci Lig ekiplerinden Samsunspor, yeni sezon öncesinde transfer çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Birçok isimle görüştüklerini belirten kırmızı-beyazlıların Sportif Direktörü Coşkun Zeren, "Listemizde çok sayıda içim var. Bu isimler içerisinde de her açıdan takımımıza katkılı olacakları takımımıza kazandırmaya çalışıyoruz. Hoca konusu birkaç gün içerisinde çözülecek. Ardından da ilk etap kampına gideceğiz. Takıma yapılacak takviyelerin tamamı hocamızla yapacağız fikir alışverişi sonrasında ilk etap kampında şekillenecek" dedi.
Sözleşmesi sona eren Mustafa Sevgi ile anlaşmaya vardıklarını belirten Coşkun Zeren, şöyle devam etti:
"Mustafa bizim için önemli bir oyuncuydu. Kendisi ile tekrar anlaştık ve yarın büyük ihtimalle sözleşme imzalayacağız. Ayrıca geçen yıl kiralık olarak formamızı giyen Sezer ile de anlaşma sağlandı. O da bir aksilik olmaması durumunda yeni sezonda da bizimle birlikte olacak. Mehmet Çakır ile prensipte anlaştık. Ayrıca 3 yabancı oyuncu kontenjanımız bulunuyor. Bunlardan 2’sini kullanmayı düşünüyoruz. 1'i kaleci, diğeri de kanatta oynayan 2 yabancı futbolcu almayı planlıyoruz. Bunların yanı sıra izleme komitemizin yurt dışında takip ettiği gurbetçi futbolcular var. Belirlenen bazı isimlerle de anlaşma zemini arayacağız."
FOTOĞRAFLI