Türkiye Maden İşçileri Sendikası Kırka Maden İş Şube Sekreteri Hakan Şen’in oğlu Eren, sünnet düğünü ile erkekliğe ilk adımını attı.
9 Yaşındaki Eren için görkemli bir sünnet töreni düzenlendi. Kırka mahallesi geleneklerine göre gerçekleşen düğüne, Seyitgazi Belediye Başkanı Hasan Kalın, Türkiye Maden İşçileri Sendikası Genel TİS ve Mevzuat Sekreteri Hasan Hüseyin Gürbüz,Türkiye Maden İşçileri Sendikası Kırka Maden İş Şube Başkanı Yılmaz Ayrancı ve yönetim kurulu üyeleri, Türkiye Maden İşçileri Sendikası Hisarcık Şube Başkanı Abdullah Yeşilyurt ve yönetim kurulu üyeleri, davetliler ve Kırka halkı katıldı. Ayrıca Sünnet merasimine katılamayan Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Prof. Dr. Yılmaz Büyükerşen, Tepebaşı Belediye Başkanı Dt. Ahmet Ataç, Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt telgraf göndererek kutlama mesajı yayınlattılar.
Geç saatlere kadar süren sünnet düğünle ilgili konuşan Türkiye Maden İşçileri Sendikası Kırka Maden iş Şube Sekreteri Hakan Şen;"Oğlumuzun bu mutlu gününde sağolsun dostlarımız da bizi yalnız bırakmadı. Sünnet törenimize katılan, mesaj gönderen, arayan herkese teşekkür ediyoruz" dedi