Türkiye’nin en büyük Medya Platformu olan GAMEP’in irtibat bürosu bir kokteyl ile 7 Ağustos Cuma günü Tekerekoğlu iş merkezinde açılıyor.
7 Ağustos günü saat 10.00’da açılacak program, şehitlere saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayacak. Medya, siyaset ve iş dünyasının renkli simaların davetliler listesinde olacağı bildirdi.
Ülke TV ve Yaygın Basından önemli gazetecilerin yanı sıra GAMEP’ten geniş bir medya katılımıyla düzenlenecek olan kokteylde, ayrıca bölgenin ilk PR Merkezi’nin de kurdele kesimi gerçekleşecek. Böylece çifte açılışa sahne olacak kokteylde, başta medya çalışanları olmak üzere katılım sağlayan tüm konuklara hem GAMEP’in başarılı organizasyonları ve önümüzdeki dönemde yapılacak büyük projeler anlatılacak, hem de Gaziantep PR Merkezi’nin şehrin tüm unsurlarına sağlayacağı ulusal anlamdaki çalışmalar anlatılacak.
Üye sayısının her geçen gün arttığı GAMEP’in, açılışı siyaset ve iş dünyasının önemli isimlerinin de katılacağı Tekerekoğlu İş Merkezi’nin giriş holünde sabah saat 10.00’da başlayacak.
PR PLATFORM TÜRKİYE BAŞKANI GELİYOR
GAMEP Başkanı Nazmi Özkoyuncu, yaptığı açıklamada, PR Merkezi’nin önemine dikkati çekerek, “Gaziantep’te ulusal anlamda ilk defa PR hizmeti verilecek. Ulusal haber merkezi, stratejik planlama, marka yönetimi, algı yönetimi ve kriz yönetimi gibi alanlarda uzman bir ekiple hizmet vereceklerini kaydeden Özkoyuncu, PR Platform Türkiye Başkanı Ufuk Çarşıbaşı’nın, PR’ın önemini anlatan çok önemli açılamalar yapacağını belirtti.
Çarşıbaşı, “Artık Gaziantep’te haberin kalbi PR merkezinde atacak, Bölgenin ilk PR Merkezi olma özelliğini de taşıyoruz. Ulusal ve yerel haberler, siyaset ve sektörel haberler profesyonel haber mantığıyla servis edilecek. Yerel medya da Gaziantep PR Merkezi ile rahatlayacak‘’ müjdesini verdi.
GAMEP Yönetim Kurulu ise, "GAMEP ve PR Merkezi’nin açılışına tüm dostlarımız davetlidir” dediler.