Kayseri’nin en büyük ilçelerinden olan Develi’yi lisans alanına dahil eden Kayserigaz, 2014 yılında başlayan alt yapı çalışmalarına 2015 yılında da hız kesmeden devam ederek Develi’de birçok mahallenin ana hatları döşenmiştir.
Kayseri’nin doğalgaz dağıtım arzını sağlayan Kayserigaz, her geçen gün mevcut doğalgaz ağını genişletmektedir. 65 bin nüfusu ile Kayseri’nin en büyük ilçesi olan Develi, 2014 yılında Kayserigaz’ın hizmet alanına dahil edilerek, alt yapı çalışmalarına başlamıştır. Develi için 40 milyon TL bütçe ayıran Kayserigaz, altyapı çalışmalarına hız kesmeden devam etmektedir.
Toplamda 190 kilometre boru hattı döşenecek olan Develi’de, bugüne kadar 143 kilometrelik hat döşenmiştir. Güvenli ve profesyonel çalışmaları ile Develi’de her bir caddenin, sokağın ve hanenin etüt çalışmalarını titizlikle yapan Kayserigaz, bugüne kadar, Mehmet Akif Ersoy, Harman, Aşağı Everek, Fenese, Yeni, Reşadiye, Cami Cedit, İbrahim Ağa, Hasan Şahan, Bahçelievler ve Aşık Seyrani Mahalleleri’ nde ana hat çalışmaları tamamlanmıştır. Bina bağlantı çalışmalarına ise devam edilmektedir. Ağustos sonu itibariyle ilçe içerisindeki büyük çaplı çalışmaların tamamlanması öngörülmektedir.
Çevre dostu doğalgazı mümkün olan her bir haneye ulaştırmaya gayret eden Kayserigaz, bu kış Develi halkını doğalgaza kavuşturmayı planlanmaktadır. Ayrıca Develi ilçesine doğalgazı ulaştırmak amacıyla Erciyes-Develi arasında ki çalışmalar da son sürat devam etmektedir.