Samsunspor'un pazar günü Trabzon'da karşılaştığı Trabzonspor maçının öncesinde ve sonrasında yaşanan dostluk rüzgarları, gündemi meşgul etmeyi sürdürüyor. Samsunspor Kulübü, Trabzonspor Kulübü'ne gösterilen güzel ev sahipliği ve nezaket nedeniyle teşekkür etti.



Samsunspor Kulübü resmi internet sitesinde yayımlanan mesajda şu ifadelere yer verildi:

Trabzonspor Kulübü Başkanı Sayın Muharrem Usta’nın kulübümüzü ziyareti ile başlayan dostluk süreci, 26 ve 27 Mart 2016 Cumartesi ve Pazar günleri Başkanımız Erkurt Tutu ve yönetim kurulu üyelerimizin Trabzon’u ziyareti ile devam etti.

26 Mart Cumartesi günü Trabzonspor Basketbol takımının yaptığı karşılaşma, her iki takım yöneticileri ile birlikte izlendi. Devamında akşam yemeği daveti nedeni ile birlikte olduğumuz esnada gerek Sayın Usta ve gerekse Sayın Tutu tarafından karşılıklı olarak son derece güzel mesajların verildiği ve iki takım yöneticilerinin de katıldığı bir birliktelik gerçekleşti.

27 Mart Pazar günü ise Hüseyin Avni Aker stadyumunda bir milat yaşandı. Takımlarını her zaman ve her yerde sonuca bakmaksızın destekleyen her iki taraftar grupları, Maraton tribününde tüm ülkemize örnek olacak bir tablo sergilediler. Birlikte ve karışık olarak maçı izleyen taraftarlarımız, her iki takıma da destek vererek çok önemli bir mesajın altına imza attılar.

Bu güzel iki gün ve Karadeniz’in bu önemli iki kentinin yaşadığı paylaşımlara sporu da ekledikleri için her iki takım taraftarlarına, nezaketleri ve güzel ev sahiplikleri için başta Sayın Muharrem Usta olmak üzere tüm Trabzospor kulübüne teşekkür ediyoruz. Sahada ezeli rekabetin, tribünlerde ve sosyal yaşamda ebedi dostluğun olacağı bir geleceği hazırlayanlara şükranlarımızı sunuyoruz."