2014 – 2015 sezonu başında E-Bilet uygulamasının başlaması ile kağıt bilet dönemi sona ererek Süper Lig ve PTT 1. Liginde Passolig Kart uygulamasına geçildi.

Sezonluk Kombine veya maç bileti almak isteyenler stat gişelerinden veya Passolig.com.tr üzerinden Passolig Kartlarına biletlerini yükletiyor.
Passolig.com.tr üzerinden kombine bilet almak isteyen Samsunspor taraftarı tribün ve koltuk seçimi yapacağı zaman beklemediği bir sürprizle karşılaştığı Bu Hatanın Sorumlusu Kim? başlıklı haberimiz 5 Ağustos 2015’de sitemizde yapılmıştı.
Aradan 10 gün geçmesine rağmen sorunun çözülmediği görülüyor.

Liglerin hafta sonu başlayacak olmasına rağmen şu ana kadar sadece 250 Kombine Bilet satılmış olmasının nedeni bu yanlışlık olduğu, Kırmızı beyazlı taraftarın Samsunspor’un iç saha maçlarını oynanacağı 19 Mayıs Stadyumunun tribün yerleşimi ile Passolig.com.tr’ de ki yerleşim planının aynı olmadığını görerek tereddüt edip kombine almaktan vaz geçtiğide öğrenildi.

Haberimiz üzerine Samsunspor Kulübünden de Passolig firmasının ikaz edildiği anacak henüz sorunun çözülmediği de gelen haberler arasında bulunuyor.

Samsun 19 Mayıs Stadyumu Yerleşim yanlış11

 SAMSUNSPORLUYUZ.COM