AK Parti Genel Başkan yardımcısı ve Trabzon Milletvekili adayı Süleyman Soylu, Trabzon’da tarihi bir destan yazmak istediklerini söyledi.
Soylu, Kanuni ve Konaklar lokal açılışına katıldı. Partililere yaptığı konuşmada, birilerinin konuştuğunu AK Partinin ise icraat yaptığını belirterek, "AK Parti icraat yapar, onlar ise konuşur. Trabzon’a çok güzel sürprizlerimiz var, çok güzel hizmetler hazırlıyoruz. Hiç endişe etmeyin, 2019, 2023’e kadar hizmetlerin hepsini tamamlayacağız. Trabzon bölgenin de Türkiye’nin de en önemli güç merkezlerinden birisi haline gelecek" dedi.
Trabzon’da görülmemiş hizmetler ortaya koyacaklarını ifade eden Soylu, "Trabzon’u da Türkiye’yi de uçuracağız. Çünkü kıymetli Cumhurbaşkanımızın dediği biz efendi olmaya değil, biz hizmetkar olmaya geldik. Çok güzel bir yolculuğa çıkıyoruz. 4 yılın sonunda bilmenizi isterim ki en muhalifler bile diyecek ki ‘siz iyi insanlar seçtiniz ve meclise gönderdiniz, sizin partinizin dediği her zaman doğru çıktı’ ve bizlere rıza gösterecekler. Herkesin hizmetlerden mutlu olduğu bir Trabzon’la karşılaşacağız. Biz sizden kuvvet istiyoruz, biz sizden kuvvet ve derman istiyoruz. Bizden bunu esirgemeyin. Trabzon’dan çok güçlü bir şekilde Ankara’ya gitmek istiyoruz. Trabzon’da bir tarihi bir destan yazmak istiyoruz. Hizmetin nasıl olduğunu, nasıl yapıldığını herkes görsün istiyoruz" diye konuştu.
Lokal açılışına Soylu’nun yanı sıra milletvekili adaylarından Muhammet Balta, Adnan Günnar, Nihat Tosun, Salih Cora, AK Parti İl Başkanı Haydar Revi, milletvekili aday adayları ve çok sayıda partili katıldı.
Lokal açılışı sonrasında ise Karadeniz’in güçlü sesi Onay Şahin’in AK Parti için yazmış olduğu seçim müziği eşliğinde partililer horon oynadı. Soylu da horona girerek uzun süre partililerle horan oynadı.