Kars Çimentaş Çimento Fabrikası Müdürü her yıl olduğu gibi bu yılda çalışan gazetecileri unutmadı.
Kentte herkesin unuttuğu gazetecileri hatırlayan Çimentaş Çimento Fabrikası Müdürü Yasin Sarıçamlık, “10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü” dolayısıyla Kars’ta görev yapan ulusal ve yerel gazetecilerin temsilcilerinin adreslerine birer buket çiçek göndererek, çalışan gazetecilerin gününü kutladı.
Kars’ta çok zor şartlarda görevlerini ifa eden gazeteciler, mesai mefhumu gözetmeksizin Kars’ın gelişmesi, kalkınması ve kentte olup bitenlerin kamuoyuna yansımasında emeği geçen gazetecilere çalışmalarında başarılar dileyen Sarıçamlık; “Tabi bir ilin eli, ayağı, gözü kulağı gazetecilerdir. Gazeteci arkadaşlarımız çok zor şartlarda görevlerini ifa ediyorlar. Biz de, fabrika yönetimi olarak kendilerini unutmadık. Gazeteci arkadaşlarımızın ‘10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü kutluyorum” dedi.
Çimento Fabrikası Müdürü Yasin Sarıçamlık, hazırlattığı buket çiçekleri görevlendirdiği fabrika çalışanları tarafından ulusal haber ajanslarının temsilcilerine, yerel gazetelere ve internet sitelerine göndererek gazetecilerin gününü kutladı.