SİVAS'ta tarihi Taşhan içindeki bir kafe işletmecisi, son dönemdeki terör olaylarına tepki göstermek için askere ve polise ücretsiz hizmet veriyor.
Tarihi Taşhan'da kafe işleten Kerim Uslu, son terör olaylarına tepki göstererek asker ve polise destek olabilmek 3 gün önce bir kampanya başlattı. Kafeye gelen polis ve askerlere ücretsiz hizmet veren Uslu, bu kampanyayı da Taşhan'ın çeşitli noktalarına koyduğu yazı tahtaları ile duyurdu. Kampanyada fiyat sınırlaması olmadığını belirten Kerim Uslu, "Polis ve askerimiz çok ciddi bir fedakarlık yapıp bizim için canını yok sayıyor. Onların yanında olduğumuzu maddi, manevi her türlüğü desteği verdiğimizi göstermek için polis ve askerimizden ücret almayarak hizmet etmekteyiz. Süreç devam ettiği müddetçe biz de kampanyamızı devam ettireceğiz. Kampanyamızın içeriğinde hiçbir sınırlama yok. Polis ve askerimiz işletmemizin verdiği hizmetin tamamından sınırsız faydalanabilir" dedi.
Kampanya ile halkın olumlu tepkisiyle karşılaştıklarını, polisi ve askeri motive etmek istediklerini anlatan Uslu, "Ciddi övgüler aldık. Asker ve polislerimiz desteğimizi arkalarında görmekten keyif aldılar. Biz de mutluyuz" dedi.

FOTOĞRAFLI