Ünlü Hollywood yıldızı Lindsay Lohan geçen sene mayıs ayında elinde Kuran-ı Kerim ile görüntülenmiş, ardından kızıl saçlı yıldız oyuncunun Müslüman olduğuna dair tartışmalar patlak vermişti.

Katolik bir ailede doğan Lohan, tartışmalara konu olan fotoğraf hakkında konuşarak İslam dinini incelediğini doğruladı. 29 yaşındaki oyuncu; "Ben manevi yönü kuvvetli bir insanım, gerçekten de öğrenmeye açığım." sözlerini sarf etti.

GEÇEN YIL ELİNDE KURAN İLE GÖRÜNTÜLENMİŞTİ

Başı bir türlü beladan kurtulmamış, adı skandallarla anılan ünlü oyuncu alkollü, uyuşturucu etkisi altında araba kullanmak gibi suçlardan çeşitli cezalara çarptırılmıştı. Geçen yıl mahkemenin hakkında verdiği toplum hizmeti uygulama kararı gereği New York Çocuk Merkezi'ndeki ilk gününde elinde Kuran ile görünmüştü. Bu görüntü Amerika'da tartışmalara yol açmıştı. Bunun üzerine Lindsay, ülkesinin dine bakışını eleştirerek; "Amerika, Kuran'ı tutmayı olduğundan farklı şekilde yansıtıyor. Hepimiz bir şeye inanıyoruz, en nihayetinde hepsi bir tanrıya ya da ruhsal bir varlığa bağlanıyor." sözlerini sarf etti.


"HENÜZ KURAN'I OKUMAYI BİTİRMEDİM"

Rus iş adamı Egor Tarabasov ile nişanlanan Lohan; "Henüz Kuran'ı okumayı bitirmedim. Ne kadar sürebileceğini biliyor musunuz? Okuması çok uzun sürüyor." ifadelerini dile getirdi.

Lilo'nun kız kardeşi Ali Lohan başka inançlara kendini açmış, o da Budizm'i keşfediyormuş. Lohan kız kardeşinin bu arayışını; "Kız kardeşim Budist ama başka şeyleri benden öğrenmeye ilgisi var. Açık fikirli olmak iyi bir şeydir." sözleriyle özetledi.

KAYNAK:HABERLER