Ömür AVCI/TRABZON,()– TRABZONSPOR Divan Kurulu Başkanı Ali Sürmen, aralık ayında yapılacak kongrede oylarını kullanmak isteyen kulüp üyelerinin 30 Eylül akşamına kadar aidat borçlarını ödemesi gerektiğini açıkladı.
Olağan Genel Kurul’da oy kullanmak isteyenlerin aidat borçlarını ödemese gerektiğini belirten Divan Kurulu Başkanı Sürmen,şunları söyledi:
"Üye aidatlarının yatırılmasının son günü 30 Eylül 2015’tir. Tüzüğün 17’nci maddesine göre üyeler aidatlarını kulüp binasında makbuz karşılığında ödeyebileceği gibi, elektronik ortamda kredi kartı veya kulübün belirlediği banka hesaplarına para yatırarak da ödeyebilir. 30 Eylül 2015 günü akşamına kadar aidat borçlarının tamamını ödemeyen üyeler, tüzüğün 19’uncu maddesi son fıkrası gereği, yapılacak genel kurula katılma ve oy kullanma hakkını kaybedecek."
Yaklaşık 25 bin üyesi bulunan bordo mavili kulübün, son genel kurulunda oy kullanma hakkına sahip yaklaşık 10 bin üyeden 7 bini aidatlarını yatırarak genel kurula katılma hakkını elde etmişti.
YAĞMUR ALTINDA ÇALIŞTILAR
Bu arada Trabzonspor, deplasmanda Kayserispor ile oynayacağı karşılaşmanın hazırlıklarını bu sabah yaptığı antrenmanla sürdürdü. Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri’nde teknik direktör Şota Arveladze yönetiminde basına ve taraftara kapalı olarak yapılan çalışmaya, milli takımlardan dönmeyen Mbia, Erkan, Okay ve Esteban Alvarado ile sakatlıkları süren Marko Marin ve Bourceanu katılmadı. Bir bölümü yağmur altında gerçekleştirilen antrenmanda bordo mavili takım, çift kale maç yaptı.

FOTOĞRAF