Keçiören Belediyesi toplumun her kesimine hizmet götürme konusundaki iddiasını sürdürüyor.
Engellilere yönelik hizmetleriyle büyük ses getiren Keçiören Belediyesi bu seferde işitme engellilere özel bir uygulamayı hayata geçirdi. Keçiören Belediyesi Bilgi İşlem Müdürlüğü işitme engellilerin kendi dillerinde hizmetlerden, güncel haberlerden ve etkinliklerden haberdar olması için harekete geçti. İşaret Adam Derneği ile birlikte yapılan çalışma neticesinde belediyenin web sayfasına giren işitme engellilere özel dil haberlere, etkinliklere yeni bir boyut getirdi. İşitme engelliler ekranın sol alt köşesinde kendilerine özel dille haberi anlatan uygulama ile istediği haberi takip edebiliyor. Duyurular, sanal tur ve güncel haberler bölümünde kullanılan uygulama işitme engellilere büyük kolaylık sağlıyor.
Türkiye’de bir ilk olan bu uygulama sayesinde işitme engelliler web sayfasındaki güncel gelişmelerden kendi dillerinde haberdar olma imkanı yakalıyorlar.
Keçiören Belediyesi geçtiğimiz yıl içerisinde renk körü ve görme engellilere yönelik uluslararası standartlarda hizmet veren engelli.kecioren.bel.tr’yi hizmete açarak engellilerin gönlünü bir kez daha fethetmişti.