Ömür AVCI/TRABZON,()– TRABZONSPOR, ligin ilk haftasında sahasında oynayacağı Bursaspor maçı hazırlıklarını bu sabah yaptığı antrenmanla sürdürdü.
Teknik direktör Şota Arveladze yönetiminde Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri’nde gerçekleştirilen antrenmanda hafif sakatlıkları bulunan Onur, Yusuf, Bourceanu, Musa, M’bia ve Mehmet takımdan ayrı olarak salonda çalıştı. Yatabare’nin ise izin alarak transfer görüşmesi yapmaya gittiği öğrenildi.
BAŞKAN ANTRENMANDA
Kondisyon ağırlıklı olarak oldukça sıcak bir havada gerçekleştirilen çalışmayı, Başkan İbrahim Hacıosmanoğlu da bir süre izledi. Sportif Direktör Süleyman Hurma ile sohbet eden Başkan Hacıosmanoğlu, sıcak havadan bunalınca tesislere döndü.
DİREĞE VURDURMA YARIŞMASI OKAY’IN
Antrenmanın son bölümünde ise teknik direktör Şota Arveladze’nin de katıldığı mini bir yarışma düzenlendi. Ceza sahası dışında belirlenen noktadan topu kalenin üst direğine 6 kez vurduran oyuncunun kazanacağı yarışmada birinci yeni transfer Okay Yokuşlu oldu. Şota Arveladze, Oscar Cardozo ve Özer Hurmacı 5’te kalırken, Salih Dursun’un sıfır çekmesi arkadaşları arasında espri konusu oldu.

FOTOĞRAF