BALIKESİRSPOR'un cumartesi günü, geçen sezon Süper Lig'den birlikte düştüğü Kardemir Karabükspor ile oynayacağı maç, eski dostların buluşmasına sahne olacak.
Kırmızı beyazlı ekipte hem 2'nci Lig hem de PTT 1'inci Ligi'nde üst üste 2 şampiyonluk yaşayan Muhammet Reis, Rıza Efendioğlu, İsmail Dinler ve İlhan Depe ile 2006-2007 sezonunda Balıkesirspor'da forma giyen İzzet Yıldırım, pazar günü yeniden Atatürk Stadı'na çıkmanın heyecanını yaşayacak. Balıkesirli taraftarlar, kendi takımlarına destek verirken, eski futbolcularını da izleme şansı bulacak.
Başkan Tuna Aktürk, ilk iki maçta 6 puan toplayarak liderlik koltuğuna oturan Karabükspor'u yenerek tırmanışa geçmek istediklerini söylerken taraftarlarına da destek çağrısında bulundu. Gaziantep Büyükşehir Belediyespor maçında küfürlü tezahürat yüzünden maraton ve Fırıntaş tarafındaki tribünlerde yer alan taraftarların kartlarının bloke edildiğini hatırlatan Başkan Aktürk, şöyle dedi:
"Karşılaşmayı bu tribünlerden izlemek isteyen diğer taraftarlarımız için hiçbir sorun yok. Taraftarlarımızın tribünlerde yerini almasını ve bu önemli müsabakada takımlarını yalnız bırakmamasını istiyoruz."

FOTOĞRAFLI