SAMSUN (AA) - Çarşamba Kaymakamlığı tarafından başlatılan proje doğrultusunda Muay Thai sporcusu öğrenciler Kaymakam Caner Yıldız’ı ziyaret etti.

Çarşamba Kaymakamlığı tarafından geçtiğimiz yıl dezavantajlı gruplara yönelik başlatılan proje doğrultusunda yaklaşık 30 öğrenci Muay Thai kursuna başlamıştı. Kurs süresince ders alan öğrenciler çeşitli turnuvalara katılmış önemli derecelerle dönmüşlerdi.

Çarşamba Kaymakamı Caner Yıldız’ın öncülüğünde yapılan proje kapsamında öğrencilere farklı sosyal alanlar gösterilerek, kötü alışkanlıklarından uzak kalmaları hedeflenmiş bu doğrultuda ilk olarak Muay Thai kursu ile başlangıç yapılmıştı.

Öğrenciler ve hocaları bugün Çarşamba Kaymakamı Caner Yıldız’ı makamında ziyaret ederek, kurs kapsamında yapılan çalışmalar ve katılacakları turnuvalar konusunda bilgilendirmede bulundu.

Kaymakam Caner Yıldız’ın yakından ilgilendiği öğrenciler için Yıldız yaptığı açıklamada, "öğrencilerimiz kısa zamanda büyük bir başarı gösterdiler. Kendilerini ayrı kutluyorum. Çocuklarımız yeni bir yaşama spor ile adım attılar ve gelecekleri için büyük bir ilerleme kaydettiler" şeklinde konuştu.