Antalya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (AESOB) Başkanı Adlıhan Dere, Konyaaltı Belediye Başkanı Muhittin Böcek’e, Ahilik Haftası etkinliklerine verdiği destekten dolayı teşekkür etti.

AESOB Başkanı Adlıhan Dere, Başkan Vekilleri Mehmet Ali Alkan ve Süleyman Şahin ile birlikte Konyaaltı Belediye Başkanı Muhittin Böcek’i ziyaret etti. Adlıhan Dere, Başkan Böcek’in her zaman esnafın yanında olduğunu söyledi. Dere, “Sayın Başkanımız geçmiş dönemde ulaşım esnafı olarak odamız üyesiydi. Bizlerin her zaman yanında olan Muhittin Böcek, Belediye Başkanı olarak da bizlere her zaman destek oldu. Daha önce Büyükşehir Belediye Meclisi’nde birlikte çalıştık. Her zaman esnafımızın yanında olmuştur” dedi.

AESOB Başkanı Dere, Başkan Muhittin Böcek’e geçtiğimiz günlerde gerçekleştirilen Ahilik Haftası etkinliklerine verdiği destekten dolayı plaket takdim ederek teşekkür etti.

Konyaaltı Belediye Başkanı Muhittin Böcek, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, AESOB Başkan Adlıhan Dere’ye plaket için teşekkür etti. Başkan Böcek, “Bu plaketi tüm Konyaaltı esnafımız adına alıyorum. Geçmişte esnaflıktan gelen bir isim olarak sizin sorunlarınızı yakından biliyorum. Esnafımıza destek olmak bizim en önemli görevimiz. Bundan sonra da esnaflarımıza elimizden gelen desteği sürdüreceğiz” diye konuştu.