Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi, Ramazan Bayramının 4. gününde Laleli Mahallesi’nde vatandaşlar ile buluştu.
Laleli Mahallesi Mehmet Akif Ersoy Lisesi’nde gerçekleştirilen iftar programında Başkan Çerçi’ye Yunusemre Belediye Başkan Yardımcısı Ramis Şiyak, AK Parti Yunusemre İlçe Başkanı Zafer İkinci ve yönetim kurulu üyeleri, Meclis Üyeleri, Daire Müdürleri, Yunusemre Muhtarlar Derneği Başkanı Bedriye Pehlivan ve yönetim kurulu üyeleri ile vatandaşlar katıldı.
Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi, ramazan programları kapsamında vatandaşların ayağına gittiklerini vurgulayarak, “Mahalleleri ziyaret ederek hemşehrilerini iftar programına davet ediyoruz. Her gün bir sisteme konmak göçmek biraz zahmetli bir iş. Huzurlarınızda belediye çalışanlarımıza, sanatçı dostlarımıza, Yemek firmamıza, emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Ramazanlarda biz daha mütevazi program hazırlamaya karar verdik. Şatafatlı Ramazan eğlencelerimiz yok. Ramazanın maneviyatına uygun programlar yapıyoruz. Eski Ramazanları andıran şerbetler, pamuk helvalar, macunlar, balonlar böyle bir ramazan kültürü yaşamaya yaşatmaya gayret ediyoruz. Vatandaşımızın ayağına giderek onlar ile bu Ramazan ayını idrak etmeye çalışıyoruz. Allah tuttuğunuz oruçları kabul etsin. İnşallah Kadir Gecesi’ne de bayrama da hepimizi ulaştırsın. Hepimize ağız tadı versin. Hepinize hayırlı Ramazanlar diliyorum.” dedi.
Konuşmanın ardından Yunusemre Muhtarlar Derneği Başkanı Bedriye Pehlivan ve yönetim kurulu üyeleri Yunusemre ilçesinde eski iftar heyecanını yaşattığı için Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi’ye teşekkür ederek çiçek takdim etti.
Kuran-ı Kerim tilaveti ile başlayan etkinlikte, semazen, Hacivat-Karagöz ve tasavvuf musikisi ekibinin gösterileri izleyicilerden tam not aldı. Ayrıca etkinlikler kapsamında tahta bacak, çocuklara kukla gösterisi, çocuklar için yüz boyama, şerbet, pamuk şeker, macun dağıtımı, çubuklu balon ve palyaço gösterileri neşeli ve keyifli anların yaşanmasını sağladı.