Bursaspor Başkanı Recep Bölükbaşı, kadro dışı bırakılan yıldız oyuncu Volkan Şen’e transfer teklifi gelmediğini ve 2018 yılına kadar kendi futbolcuları olduğunu söyledi.
TFF Süper Kupa 2015 finalinde Galatasaray’a 1-0 mağlup olan yeşil-beyazlılar, kupayı rakibine kaptırdı. Karşılaşmanın ardından basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Bursaspor Başkanı Recep Bölükbaşı, “Dün İstanbul basını Galatasaray’a kupayı vermişti. Yazdıklarında onu gördük. Galatasaray’ı tebrik ediyorum ve camiamızdan da özür diliyorum. Sezon başlangıcında kupayı almak istiyorduk ama olmadı. İyi transferler yapacağız. Bursaspor her zaman zirveye oynayacaktır. Eksiklerimizi biliyoruz. İnşallah iyi olacak" şeklinde konuştu.
“VOLKAN 2018 YILINA KADAR BİZDE KALACAK”
Kadro dışı bırakılan yıldız oyuncu Volkan Şen için herhangi bir teklif almadıklarını dile getiren başkan Bölükbaşı, “Volkan arkadaşımız oynamayacağını söyledi, kadro dışı bıraktık. 2018 yılına kadar sözleşmeli futbolcumuz. 2018 yılına kadar bizde kalacak” dedi.
“KULÜPLER AHLAKLI DAVRANMIYOR”
Takımdan ayrılan oyuncuların giderken kendilerine sormadığını ifade eden Bölükbaşı, “Giden arkadaşlarımız iyi arkadaşlardı. Giderken bize sormadılar. Maalesef Türkiye’de futbol bu. Kulüpler de ahlaklı davranmıyorlar. O yüzden kimse demesin, Türk futbolu neden ilerlemiyor diye. Başkanlar, yöneticiler önce bir aynaya baksın” diye konuştu.