Onur ATIŞ / İZMİR, ()- PTT 1'inci Ligi'nde pazar günü son sırada yer alan Kayseri Erciyesspor'u ağırlamaya hazırlanan Göztepe'nin teknik direktörü Metin Diyadin, milli maç arasında teknik heyette ve oyuncu kadrosunda operasyona giden rakiplerine karşı oyuncularını uyardı.
Sadece 2 puanı bulunan rakiplerinin hafife alınmaması gereken bir takım olduğuna dikkati çeken Metin Diyadin, şöyle dedi:
"Kayseri Erciyessor yeni teknik direktörü Timuçin Beyazıt'la çıkış arayacak. Bu maça dönüm noktası olarak bakıyorlar. 7 haftada henüz galibiyetle tanışamamaları kimseyi yanıltmasın. En tehlikeli rakipler kurtuluş mücadelesi verenlerdir. Biz kalitemizden taviz vermeden çıkıp oynayacağız. Zivede yer almak istiyorsak seri galibiyetler elde etmek zorundayız."

Göztepe'de kart cezalısı stoper Barış Başdaş ve sakatlığı devam eden orta saha oyuncusu Gökhan Karadeniz görev alamayacak. Öte yandan ligde son olarak Yeni Malatyaspor'u deplasmanda 3-1 yenerek ilk iki iddiasını güçlendiren sarı kırmızılılarda passolig satışlarının milli maç arasında artması yönetimi sevindindirdi. Malatya randevusu öncesi 5233 olan kart sayısı, takımın puan tablosunda 5'inci sıraya yerleşmesiyle 7995'e yükseldi. Kombine satışının olmadığı Göztepe böylece 7198 passolig satan ezeli rakibi Karşıyaka'yı geride bıraktı. Yönetim futbolseverlerden daha fazla kart almasını isterken, Erciyesspor maçına kadar sayının 10 bini bulması bekleniyor.