Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Zonguldak Şubesi üyeleri iftarda bir araya geldi. Gösterişli iftarlardan kaçındıkları için sadece üyelere iftar verdiklerini belirten MÜSİAD Zonguldak Şubesi Başkanı Salih Yılmaz, Ramazan Ay’ının hayırlara vesile olmasını diledi.
MÜSİAD Zonguldak Şubesi, Elizya Restoranda düzenlediği iftar programıyla üyeleriyle bir araya geldi. Programa MÜSİAD Zonguldak Şubesi Başkanı Salih Yılmaz, yönetim kurulu üyeleri, üyeler katıldı. Geçtiğimiz günlerde üyelik için başvuran Ak Parti Zonguldak İl Başkanı Zeki Tosun, Ak Parti Merkez İlçe Başkanı Metin Karaduman’ın da katıldığı iftarda konuşma yapan MÜSİAD Başkanı Salih Yılmaz, genel merkezin de aldığı kararla bu sene geniş katılımlı gösterişli olarak algılanabilecek iftar programı özellikle yapmadıklarını belirtti.
Çevre ülkelerde ve birçok İslam ülkesinde şuan masada olanları bir gün boyunca bulamayanların olduğuna dikkat çeken Başkan Yılmaz, “MÜSİAD olarak gösteriş olarak algılanabilecek programlar düzenlemekten kaçınıyoruz. Dinimizin de emrine uyarak israfın yapılmaması ve dayanışma ortamının artması için çaba gösteriyoruz. Üyelerimiz arasında mübarek Ramazan Ayı’nın da ruhuna uygun şekilde Zonguldak’taki siz MÜSİAD ailesiyle bir araya gelmek istedik. Davetimizi kırmayıp programımıza katıldığınız için teşekkür ederiz. İnşallah Ramazan Ayı ve Ramazan Bayramı tüm İslam alemine ve ülkemize hayırlar ve bereket getirir. Doğu Türkistan’daki Uygur Türkü, Filistin ve Suriye’deki kardeşlerimiz başta olmak üzere zulüm gören tüm din kardeşlerimize dualarımızı eksik etmemeli, elimizden gelen gayreti göstermeliyiz” dedi.
İftar programı sonrası, teşvik ve havaalanı başta olmak üzere Zonguldak’ın bir çok sorunu üzerinde istişarede bulunuldu.