Galatasaray Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu, 4-3 kaybettikleri Çaykur Rizespor maçı sonrası yaptığı açıklamada, "Zoru başarmış, 3-2 öne geçmiş bir Galatasaray olarak uzatma dakikalarında iki gol yememeliydik" dedi.
Spor Toto Süper Lig’in 11. haftasında Galatasaray deplasmanda Çaykur Rizespor’a 4-3 mağlup oldu. Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Galatasaray Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu, yaptıkları hataların faturasını ağır ödediklerini belirterek, “Sahanın durumundan dolayı sakatlanan oyuncular bizi mecburi değişikliklere itti. Hakem karaları, her ne kadar çok büyük etki yapmasa da Umut’un kartı çok basit oldu. Her şeye rağmen son dakikalarda sakatlara rağmen zoru başarmış, 3-2 öne geçmiş bir Galatasaray olarak uzatma dakikalarında iki gol yememeliydik. Ne yapıp edip topu kenarlara taşıyıp kazanabilmeliydik. Zamana oynamayı da başarabilmeliydik. Çünkü gole ihtiyacın yok o dakikadan sonra. Son dakikalarda yaptığımız inanılmaz bir hata ve ağır fatura ödedik. Daha öncede benzer maçlar oldu. İnsanoğlu aynı hatayı yapmaya devam edebiliyor. Bunun üzerinde biraz daha durmaya devam edeceğiz. Bunları aşmak zorundayız. Benzer birçok maç yaşayacağız. Rizespor’u tebrik ediyorum" şeklinde konuştu.
Sorulan soru üzerine transfer için erken olduğunu belirten Hamzaoğlu, “Transfer için erken. Biz her transfer döneminde bize fayda sağlayacak her oyuncu alabiliriz. Bakıyoruz. İzlemelerimizi yapıyoruz. Şu anda transfer konuşulacak zaman değil" diye konuştu.