SPOR Toto 2'nci Lig Kırmızı Grup ekiplerinden İnegölspor, sahalarında 3-2 yenilikleri Manisaspor kafilesinin içine bulunduğu otobüse, maçtan sonra yapılan taşlı saldırıya, büyük tepki gösterdi.
İnegölspor Başkanı Eşref Güç'ün saldırıyla ilgili olarak kulübün internet sitesinde yaptığı açıklama şöyle:
"KABUL ETMİYORUZ"
"Manisaspor yöneticileri, teknik heyet ve futbolcularını çok güzel ağırladık. Maç da dostane bir şekilde geçti. Hem bizim taraftarımız, hem de Manisaspor taraftarları centilmen bir şekilde maçı izleyerek takımlarına destek oldu. Karşılıklı olumlu bir şekilde tezahüratlar yapıldı. Statta hiç bir taşkınlık olmadı ama dışarıda kendini bilmez bir kaç kişi tarafından Manisaspor takım otobüsüne taşlı saldırıda bulunulduğunu öğrenmiş bulunmaktayız. Biz onları İnegölspor taraftarı olarak kabul etmiyoruz. Yaşanan üzücü olayı kınıyoruz ve Manisaspor heyetine geçmiş olsun diliyoruz."
AKTAŞ DA KINADI
İnegöl Belediye ve İnegölspor Onursal Başkanı Alinur Aktaş'da Manisaspor kafilesine, "geçmiş olsun" dileklerini iletirken şunları söyledi:
"Büyük geçmiş olsun. Konunun kesinlikle bir kaç kendini bilmez tarafından yapıldığını, İnegölsporumuz'la alakalı olmadığını belirtmek istiyorum. Manisaspor ile gayet dostane maç oynadık. Bundan sonraki maçlarda Manisaspor'a başarılar dileriz. Bu hareketin kesinlikle kulübümüzle bağlaştırılamayacağını belirtmek istiyorum."