AKHİSAR Belediyespor'un transfer döneminde kadrosuna dahil ettiği ilk futbolcu olan Hasan Kabze, "Yeni sezonda hedefim 15 gol" dedi. Avusturya kampının en çalışkan isimlerinden biri olarak dikkat çeken tecrübeli golcü, futbol yaşamında yeni bir sayfa açmaya hazırlandığını belirterek, "Akhisar Belediyespor değişik bir kulüp. İlişkilerde bir aile sıcaklığı var. İşleyiş mükemmel. Gidenler kötü ayrılmamış, kalanlar da memnun. Böyle bir ortamda hedefim sezonu 15 golle kapatmak. Bunu başaracağıma inanıyorum" dedi.
Son iki sezonda formasını giydiği Torku Konyaspor'dan ayrılma öyküsünü de aktaran tecrübeli futbolcu, bu konuda buruk olduğunu belirterek şunları söyledi:
"Konya'da 2 yıl oynadım. Takım kaptanlığı yaptım. Sonuçta iyi izler bıraktığımı düşünüyorum. Ancak yönetim sözleşmemi uzatmayacağını sosyal medya üzerinden duyurdu ve ben bunu başkalarından öğrendim. Keşke benimle konuşmuş olsalardı. Bunun dışında bir kırgınlığım yok. O günler geride kaldı. Akhisar'da yeni bir sayfa açtım. Her şey daha güzel olacak."

FOTOĞRAF