Kırıkkale’nin Sulakyurt İlçesine bağlı köy muhtarları Tunceli’nin Çemişgezek ilçesine atanan Sulakyurt Kaymakamı Harun Kazez için iftar yemeği verdi.
Sulakyurt’ta bir restoranda 26 köyün muhtarı Tunceli’nin Çemişgezek ilçesine atanan İlçe Kaymakamı Harun Kazez için iftar verdi. İftarda konuşan Kazez, kendisi için düzenlenen iftar yemeğinden dolayı onur duyduğunu dile getirdi.
Ramazan ayının rahmet ve bereketli bir ay olduğunu ifade eden Kazez, yapılan tüm ibadetlerin kabul edilmesini diledi. Kazez, "Yüce Rabbimizden nimetlerini bizlere nasip ettiği gibi Doğu Türkistan’da, Filistin’de, Suriye ’de ve Irak’ta ekmek dahi bulamayan ve tutsak halde oruç tutan kardeşlerimize de hayırlı rızıklar ve bereketli iftar sofralarını nasip etmesini diliyorum" dedi.
Jandarma Komutanı Üsteğmen Şafak Şahin, Belediye Başkanı İsmail Bildik, İlçe Emniyet Amiri Erhan Akbaba, İl Genel Meclis üyesi Habip Altıntop ve 26 köy muhtarı katıldığı iftar yemeğinin sonunda köy muhtarları adına Ağaylı Köyü Muhtarı Kadir Şahin tarafından, Kaymakam Kazez’e teşekkür plaketi taktim etti.