MHP'nin 1 Kasım milletvekili aday listesinde yer almayan MHP Meclis Eski Başkanvekili Meral Akşener, açıklamalarıyla Bahçeli'yi topa tuttu.

İlk kez konuşan MHP Meclis Eski Başkanvekili Meral Akşener, listede çizik yemesiyle ilgili suskunluğunu yakın çevresine bozdu ve "Kırgın değilim, kızgınım" değerlendirmesi yaptı.

BAHÇELİ'YE TEPKİ GÖSTERDİ

Aday listesine konulmadığını İstanbul'da öğrendikten sonra telefonlarını kapatan Akşener, MHP Genel Başkanı Bahçeli'ye tepki gösterdi. Sözcü'de yer alan habere göre; Meral Akşener, yakın çevresine şu değerlendirmeleri yaptı:

"ÖN PLANA ÇIKMAMDAN RAHATSIZ OLDU"

"Hakkımda o kadar konuştu, konuştu sonra da yemin töreni sırasında Meclis Genel Kurulu'nda yanına çağırdı. 12 dakika yanında oturdum. O kadar dayanabildim sonra kalktım.

Devlet Bey, çok ön plana çıkmamdan rahatsız oldu. 7 Haziran seçimlerinde beni aday göstermeyeceğini düşündüm, ama aday gösterince şaşırdım. Bu sefer aday yapmaz dedim. O yüzden adaylık başvurumu kendim yapmadım. Danışmanım aracılığı ile başvuruda bulundum.

"BENİ GENEL MERKEZ'E AYAĞINA ÇAĞIRDI"

Meclis'teki yemin töreni sonrası kendisiyle hiç görüşmedim, bir araya gelmedim. Bu süreçte bir aracı vasıtası ile görüşmek için beni Genel Merkez'e ayağına çağırdı, gitmedim.

"1 KASIM'DAN SONRA YOL HARİTAMI ÇİZECEĞİM"

1 Kasım'a kadar evimde gelişmeleri izleyeceğim. 1 Kasım sonrası izleyeceğim yol haritamı çizeceğim."

(Kaynak: Sözcü)


***********************************************

İLGİLİ HABER AKŞAM SAATLERİNDE TWİTTERDAN BU KONUDAKİ HABERLERİ YALANLADI..

Akşener'in, 'Devlet Bey çok ön plana çıkmamdan rahatsız oldu. Kırgın değilim, kızgınım' dediği iddiası ortaya atılmıştı. İddiayı yalanlayan Akşener sessizliğini twitter'dan bozdu, şu mesajları paylaştı:
 
-Aday gösterilmemem hususu Sn Genel Başkanımızın ve yetkili kurullarımızın takdiridir. Bu konuda kırgın veya kızgın olmam söz konusu değildir.
 
-26 Dönem MV seçimleri için partimizden aday olan arkadaşlarıma başarılar dilerim. Allah yar ve yardımcımız olsun