Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık, Nazilli Yeni Sanayi Esnafını ziyaret etti. Alıcık, esnafın sorunlarını yerinde dinleyerek kendileri ile sohbet etti.
Nazilli Sanayi Sitesine giderek esnafları dolaşan Başkan Alıcık, esnafların taleplerini ve sorunlarını dinledi. Sanayi dükkânlarında iş yeri sahipleri ve çalışanları ile sohbet eden Başkan Haluk Alıcık ziyaret sırasında yaptığı açıklamada; “Biz işbaşına gelmeden önce, seçilmemiz halinde kapımızın vatandaşa sürekli açık olacağını söyledik. 2009 ve 2014 seçimlerinde halkımızın teveccühü ile Belediye Başkanlığına seçildik. Herkesin ve her kesimin Belediye Başkanı olarak vatandaşımızın sorunlarına çare olmaya gayret ediyoruz. esnaf kardeşlerimiz işlerinin yoğunluğu nedeniyle bizlere her zaman ulaşamıyorlar. Bizde fırsat buldukça ziyaretler düzenleyip esnafımızın sorunları ile yakından ilgileniyoruz. Sanayi esnafımızın sorun ve beklentilerini kendilerinden dinleyip, elimizden geldiğince sorunlarına çözüm üretiyoruz” dedi.
Belediye Başkanı Haluk Alıcık’ın ziyaretinin kendilerini oldukça mutlu ettiğini belirten sanayi esnafı kış aylarında iş yerlerinin önlerinde su birikintilerinin oluştuğunu belirterek hem çalışanların hem de müşterilerin bu durumdan olumsuz etkilendiğini dile getirdiler. Başkan Alıcık ise sorunun kış mevsimi gelmeden çözüme kavuşturulması için hemen harekete geçileceğini söyledi. Alıcık İş yerlerinin deforme olan ön kısımlarının Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerince kazınarak tekrar su birikintisi oluşmayacak şekilde asfaltlanacağını söyledi.